Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO/ ȘTIREA TA: Cum arată ”Drumul Groazei”, din zona Albac – Arieșeni. DN 75 este decopertat de o lună de zile și se asfaltează cu… ”viteza melcului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul Naţional 75 din zona Albac – Arieșeni continuă să fie un coșmar pentru şoferi, după ce a fost decopertat în urmă cu o lună de zile, dar lucrările de asfaltare se fac cu… ”viteza melcului”.

Precizăm că am fost nevoiți să scoatem sunetul deoarece starea drumului l-a făcut pe șofer să folosească de mai multe ori expresii dure la adresa celor care ”s-au lăudat” că vor repara drumul. Pe parcursul filmării, bărbatul spune că este nevoit să meargă cu viteza a doua pe distanțe mari, ca să nu-și ”rupă” mașina.

https://youtu.be/Tg5npHdRbTA

Nu se mai poate circula, iar drumul se deteriorează mai rău de la o zi la alta. Traficul este infernal, iar nervii șoferilor sunt puși la grele încercări, la fel și suspensiile autovehiculelor, așa cum se poate vedea și din filmul postat de un șofer, pe rețeaua de socializare.

Oficial, DN75 Albac – Arieșeni ar fi trebuit să intre anul acesta dacă nu în reparații capitale, măcar în cele de ”cârpire”.

––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea