Rămâi conectat

Ştirea zilei

Video ȘOCANT: Elev bătut de un jandarm, într-un liceu, unde avea loc examenul de bacalaureat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un elev dintr-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, a fost lovit luni de un jandarm, după ce băiatul l-ar fi înjurat. Agentul și-a depus demisia miercuri dimineață, iar Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz, relatează Mediafax.

„Astăzi dimineață (miercuri -n.r.) ne-au fost arătate niște imagini în care un subofițer lovește un elev.

Luni, la liceul „Tiu Dumitrescu” din orașul Mihăilești a avut loc evenimentul. Jandarmeria asigura măsurile de ordine și liniște publică la bacalaureat și a spus că le-a atras atenția unor elevi că fac zgomot, iar un elev i-a adresat injurii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt Jandarmeria Giurgiu.

YouTube video

Părinții elevului au depus plângere, care a fost declinată la Parchetul Militar, iar subofițerul, care lucrează în Jandarmerie din 2005 și are în jur de 40 de ani, și-a prezentat demisia miercuri dimineață, potrivit sursei citate.

Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz.

„Conducerea unității din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul și a demarat activitățile necesare pentru punerea la dispoziția Parchetului Militar a tuturor informațiilor, în vederea soluționării cât mai urgente a cauzei.

Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei și demnității militare și lezează integritatea fizică a persoanei, și se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident.

Pentru evitarea pe viitor a unor situații de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare și control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române, remis MEDIAFAX.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea