Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO ȘOCANT: Accidentul mortal petrecut pe trecerea de pietoni din Alba Iulia. Imagini cu impact emoțional!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini cu momentul producerii accidentului petrecut joi dimineață în Alba Iulia, în urma căruia un pieton în vârstă de 77 de ani și-a pierdut viața după ce a fost acroșat pe trecerea de pietoni de un auto condus de un om de afaceri din municipiu, au ajuns în posesia presei.

Conducătorul auto, Daniel Urs în vârstă de 34 de ani din Alba Iulia, a fost reținut ieri de polițiști pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de omor din culpă. Se pare că șoferul conducea cu viteza mare, trupul victimei fiind aruncat 9 metri în urma impactului.

 

YouTube video

 

 

CITEȘTE ȘI: Urs Daniel, șoferul care a accidentat mortal un pieton pe strada Cloșca din Alba Iulia, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa traversa pe trecerea de pietoni de pe strada Cloşca, din dreptul staţiei de autobuz. Mercedesul circula dinspre intersecţia cu Bulevardul Revoluţiei (Colegiul Militar) spre 1 Decembrie (Hotel Cetate).

Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea