Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Se înființează Poliția Animalelor: Se poate intra în locuințe fără acceptul proprietarilor, dacă animalele sunt în pericol. Anunțul lui Marcel Vela

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o declarație de presă, Marcel Vela, Ministerul de Interne, a prezentat proiectul ordonanţei de urgenţă pentru completarea unor acte normative cu incidenţă în protecţia animalelor, precum şi pentru stabilirea unor măsuri organizatorice, fiind vizată înființarea Poliției Animalelor. Astfel, conform proiectului, polițiștii pot intra în orice casă sau sediu de firmă, fără acceptul propritarilor, dacă sunt semnalate fapte de cruzime împotriva animalelor, a precizat Vela.

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/623966754987592/

”Instituim obligația Consiliilor Județene de a asigura serviciu public de adăpostire a animalelor. Animalele pot fi dat în custodie temporară unor organizații neguvernamentale.

Se instituie dreptul polițiștilor de a pătrunde în domeniul, locuința dau domiciliul oricărei persoane, fără acceptul lor, dacă se indică faptul că în acel spațiu se află animale în pericol.

Este un privilegiu că eu sunt cel în mandatul căruia s-a înființat Poliția Animalelor.”, a declarat Marcel Vela.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea