Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO | Scene HALUCINANTE. Albaiulianul Laurențiu Blaga, șeful ANCPI, filmat cu cadouri la Parlament. Îl acuză pe Simion că i-ar fi luat cu forța o agendă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO | Scene HALUCINANTE. Albaiulianul Laurențiu Blaga, șeful ANCPI, filmat cu cadouri la Parlament. Il acuză pe Simion că i-ar fi luat cu forța o agendă!

Scene incredibile s-au întâmplat astăzi în Parlamentul României.

Parlamentarul AUR, George Simion, în stilul caracteristic, a abordat pe holurile instituției pe directorul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, albaiulianul Laurențiu Blaga, care de bună credință, venise cu agende cumpărate din bani proprii ca și cadouri pentru diferiți parlamentari.

Luat la întrebări de liderul AUR, George Simion:

George Simion: De la ce instituție sunteți?
Laurențiu Blaga: ANCPI
G.S.: Și ce aveți aici?
L.S.: O agendă.
G. S.: O agendă pentru cine? Pentru cine aveți agenda asta? Nu mai știți să vorbiți?
Haide domnule… Ce salariu ai tu? Ce caută agendele astea?
L.S.: Nu-s plătite de agenție, sunt plătite de mine.
G. S.: Sunteți sponsor privat? (…) Îi dați domnului Ciolacu să vă țină în funcție?
Unde fugi? De ce vă rușinați acum, nu mai sunteți vorbăreț?

YouTube video

Potrivit declarațiilor acestuia pentru Ziarul Unirea.ro, președintele partidului AUR, l-ar fi agresat verbal și i-ar fi sustras o agendă, achiziționată din banii săi proprii, dintr-un lot destinat mai multor membri ai parlamentului României. Laurențiu Blaga, este membru al PNL, fiind sprijinit pentru a ajunge la sefia Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Citește și: Partidul Dianei Șoșoacă, SOS România, are filială în județul Alba. „Strigătul de chemare la luptă” vine de la Blaj, de lângă Câmpia Libertății

La rândul său, purtătoarea de cuvânt a șefului ANCPI a confirmat declarațiile directorului Laurențiu Blaga, la solicitarea ziarului Unirea.ro. Acest eveniment nu ar trebui să se desfășoare pe culoarele oricărei instituții, fiind mai degrabă potrivit unui stadion.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea