VIDEO| Sâmbătă, 17 iunie, la Alba Iulia – Corul și orchestra “Johnson Ferry” din Marietta, Georgia – pentru a doua oară în Cetatea Alba Carolina

Paul Voicu - Primar 2020

Sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.00, în Cetatea Alba Carolina va răsuna din nou muzica uneia dintre cele mai cunoscute formații corale de gen din America. Membrii corului și orchestrei au mai fost la Alba Iulia în urma cu doi ani, susținând o serie de concerte în zona noastră.

ELIT

Dincolo de latura artistică, programul americanilor include si acum, ca si la vizita precedenta, o serie de actiuni umanitare la Caminul pentru Persoane Varstnice din Alba iulia, dar si in cadrul sectiilor de pediatrie si contagioase – Spitalul Judetean de Urgenta Alba.

Mihail David - 2020

“Mie, daca as avea de ales, mi-ar placea oricand sa primesc astfel de oameni deschi si sinceri. E foarte clar ca mesajul crestin este cel care le face cunoscuta muzica in jurul planetei, un exercitiu de sinceritate in marea generala de adevaruri spuse pe jumatate. Pentru ei aceasta stare este una obisnuita, pentru noi este un nou prilej de a arata ca Cetatea este deschisa oricui, ca a fi cosmopolit si tolerant este statusul oficial al acestui oras si ca, aici, realitatea pamanteasca este pregatita oricand sa imbratiseze realitatea cereasca, indiferent de felul in care mesajul este transmis. Le multumim pentru ca au ales cu inima si ii consideram prieteni ai Cetatii.”Mircea Hava , primarul municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Manitu 12 iunie 2017 at 11:14

Socotesc nepotivit, ca si acum doi ani, faptul ca in fata a doua catedrale, una ortodoxa si cealata romano-catolica, sa concerteze un cor si o orchestra apartinand cultului baptist. Consider ca este o impietate adusa celor doua culte, care, pana acum au fost „strajerii” Cetatii Alba Carolina. Spun acest lucru daca si acest concert se va desfasura in traseul vestic al Cetatii, ca si cel de acum doi ani.
Astept sa vedem daca va exista o reactie si din partea B.O.R. sau a celor de la Biserica romano-catolica.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...