VIDEO: Să râdem cu PSD Alba. Își face campanie cu Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2 ”complet 49%”, pe care în ultimii 2 ani nu s-a lucrat aproape nimic

Să râdem cu PSD Alba. Își face campanie cu Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2 ”complet 49%”, pe care în ultimii 2 ani nu s-a lucrat aproape nimic!

De câteva zile, aproape că nu mai poți deschide Facebook-ul pentru că îți ”sare” în față un video sponsorizat de PSD, în care se laudă cu autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2. Nu știm dacă este vorba de tupeu sau prostie, dar acest tronson trebuia terminat în anul 2017, iar de mai bine de doi ani, pe acest lot nu s-a lucrat aproape nimic. Dacă prostia ar durea cu adevărat, cu siguranță PSD-iștii care au făcut acest videoclip electoral, al urla toată ziua de durere.

Ce putem vedea în video-ul domnilor de la PSD, cu lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda? Câteva imagini în care observăm că nu se lucrează nimic, imagini vechi de aproape două luni, pentru că în ultimul timp, acolo, culmea, constructorul chiar a început să mai miște ceva. Dar, vorba românului ”Gura păcătosului adevăr grăiește”: sub guvernarea Dăncilă, pe acest lot s-a lucrat în ritm de melc!

Ca să nu lipsească nici cireașa de pe tort PSD Alba, într-o notă de analfabetism funcțional specifică, ne spune în același video că la Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2 este ”49% complet”. Or, conform DEX, complet = întreg; căruia nu-i lipsește nimic, procentele din spatele lui fiind ca nuca în perete. Dar probabil în accepțiunea celor de la PSD Alba întregul e de 49%!

Singurul lor necaz este, însă, că cei care comentează pe Facebook sunt mai deștepți decât ei, în sutele de comentarii taxându-i pentru prostia incomensurabilă.

Dar, gura păcătosului (PSD Alba) adevăr grăiește: ”România merită mai mult!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...