Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Să râdem cu PSD Alba. Își face campanie cu Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2 ”complet 49%”, pe care în ultimii 2 ani nu s-a lucrat aproape nimic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Să râdem cu PSD Alba. Își face campanie cu Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2 ”complet 49%”, pe care în ultimii 2 ani nu s-a lucrat aproape nimic!

De câteva zile, aproape că nu mai poți deschide Facebook-ul pentru că îți ”sare” în față un video sponsorizat de PSD, în care se laudă cu autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2. Nu știm dacă este vorba de tupeu sau prostie, dar acest tronson trebuia terminat în anul 2017, iar de mai bine de doi ani, pe acest lot nu s-a lucrat aproape nimic. Dacă prostia ar durea cu adevărat, cu siguranță PSD-iștii care au făcut acest videoclip electoral, al urla toată ziua de durere.

Ce putem vedea în video-ul domnilor de la PSD, cu lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda? Câteva imagini în care observăm că nu se lucrează nimic, imagini vechi de aproape două luni, pentru că în ultimul timp, acolo, culmea, constructorul chiar a început să mai miște ceva. Dar, vorba românului ”Gura păcătosului adevăr grăiește”: sub guvernarea Dăncilă, pe acest lot s-a lucrat în ritm de melc!

Ca să nu lipsească nici cireașa de pe tort PSD Alba, într-o notă de analfabetism funcțional specifică, ne spune în același video că la Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 2 este ”49% complet”. Or, conform DEX, complet = întreg; căruia nu-i lipsește nimic, procentele din spatele lui fiind ca nuca în perete. Dar probabil în accepțiunea celor de la PSD Alba întregul e de 49%!

Singurul lor necaz este, însă, că cei care comentează pe Facebook sunt mai deștepți decât ei, în sutele de comentarii taxându-i pentru prostia incomensurabilă.

Dar, gura păcătosului (PSD Alba) adevăr grăiește: ”România merită mai mult!”

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea