Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO REVOLTĂTOR| Câine SPULBERAT de pe șosea, într-o localitate din ALBA: Șoferul l-a lovit din plin și nici măcar nu a oprit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO REVOLTĂTOR| Câine SPULBERAT de pe șosea, într-o localitate din ALBA: Șoferul l-a lovit din plin și nici măcar nu a oprit

Imagini revoltătoare au fost surprinse de camere de supraveghere montate pe o stradă din Cimbrud, județul Alba. Un șofer care conducea cu viteză mare lovește din plin doi câini de talie mică aflați pe carosabil. Unul din patrupezi a murit pe loc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Incidentul s-a petrecut miercuri 12 iulie, pe strada Progresului din Ciumbrud, puțin după ora 23.00. Ce doi căței se aflau pe mijlocul drumului și lătrau la un altul aflat închis într-o curte din apropiere, moment în care un autoturism care circula cu viteză îi lovește din plin.

YouTube video

Șoferul nu oprește după ce trece cu mașina peste patruped, își continuă drumul, lăsând unul dintre câini mort în urma lui.

Proprietarul animalului a postat pe Facebook imaginile, revoltat de ceea ce s-a întâmplat: ”Asta e țara în care trăim! Mi-a omorât un câine pe care l-am adoptat de pe stradă, în urmă cu un an și chiar m-am atașat de el. Era mai derbedeu, învățat fiind pe stradă, dar venea acasă”, a declarat bărbatul pentru ziarulunirea.ro.

Oamenii spun că pe strada Progresului din Ciumbrud se circulă cu viteze mari: ”Sub 80 km la ora nu se circulă pe aici și nu face nimeni nimic. Și pe mine era să mă lovească o mașină. Daca nu ești foarte atent vei fi accidentat”, spun localnicii.

Mai mult, pe strada respectivă circulă mulți copii, dar și persoane vârstnice care, în lipsa trotuarului, sunt obligați să folosească partea carosabilă: ”Autoritățile să ia măsuri, să pună limitatoare de viteză până nu mor și oameni”, mai spun cetățenii înfuriați de eveniment și care se tem pentru siguranța lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea