Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| RĂZBOI total în Ucraina: Kievul și principalele orașe, sub asediul rușilor. Bărbaţii între 18 şi 60 de ani, interzis să părăsească țara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| RĂZBOI total în Ucraina: Kievul și principalele orașe, sub asediul rușilor. Bărbaţii între 18 şi 60 de ani, interzis să părăsească țara

Din cauza legii marțiale, cetățenii de sex masculin ai Ucrainei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, nu vor avea voie să părăsească țara noastră. Acest lucru a fost anunțat de șeful vamii din Lviv, Daniil Menshikov.

Peste 10.000 de mitraliere le-au fost date civililor din Kiev să se apere de ruşi.

Rusia a lansat „în total peste 160 de rachete”, a declarat joi un înalt oficial american, informează CNN.

Cele mai multe dintre acestea sunt „rachete balistice cu rază scurtă de acțiune”, dar loviturile aeriene au inclus și un „amestec de rachete cu rază medie de acțiune și de croazieră”, a spus oficialul.

Se duc lupte grele în orașul Harkov, unul dintre principalele orașe ucrainene vizate de atacurile Federației Ruse. Imagini publicate pe rețelele sociale arată atacuri cu rachete și oameni înspăimântanți, refugiați la metrou.

Cel puțin 57 de morți și 169 de ucraineni răniți este bilanțul provizoriu al primei zile în care Rusia a invadat Ucraina, a anunțat ministrul Sănătății de la Kiev, Viktor Liașko, potrivit CNN.

Ministrul a spus la un post tv că spitalele au fost puse sub presiune din cauza numărului de victime și că au existat răniți inclusiv în rândul personalului medical.

Oraşul ucrainean Mauriupol e sub tir de rachete, fiind raportate sute de explozii. Oraşul este unul dintre cele mai mari porturi ucrainene de la Marea Azov.

Sursa: digi24.ro, zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea