VIDEO: PSD Alba și-a prezentat candidații la Primăriile Ohaba, Galda de Jos, Săliștea, Mihalț și Pianu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, i-a prezentat joi, într-o conferință de presă, pe candidații partidului la Primăriile Ohaba, Galda de Jos, Săliștea, Mihalț și Pianu, respectiv  Adrian Mihălțan, Ioan Burnete, Viorel Ioan, Nicolae Florea și Alin Alion.
psd
”Candidații noștri au șanse mari să ajungă pe scaunele de primar și să vină cu ceea ce doresc cetățenii. Aproape fiecare dintre ei este, de fapt, nu propunerea partidului nostru, este propunerea cetățenilor din fiecare comună”, a spus Ioan Dîrzu

Adrian Mihălțan este actualul viceprimar al comunei Ohaba, are 27 de ani și este tehnician IT. El  spus că dorește să câștige funcția de primar pentru a rezolva problemele cetățenilor, legate de infrastructură, lipsa mijloacelor de transport și atragerea de fonduri pentru comună, pronprogramele europene de finanțare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ioan Burnete, subofițer în rezervă, locuitor al comunei Galda de Jos de aproape 50 de ani a declarat că ținta pe face vrea să o atingă după câștigarea alegerilor este ca ”toți locuitorii să o ducă mult mai bine”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Candidatul PSD Alba la Primăria Săliștea este Viorel Ioan, ofițer în rezervă MAI. Acesta a declarat că dorește să schimbe modul în care se face acum administrație în comună și modul în care se sunt luate în considerare nevoile cetățenilor.

Nicolae Florea, propunerea PSD Alba pentru Primăria Mihalț, ”este de meserie maistru, om gospodar, cu activități și în privat, în prezent pensionar și vrea să schimbe fața comunei”, după cum l-a prezentat Ioan Dîrzu. ”A candidat și acum 4 ani și a pierdut la o diferență relativ mică față de actualul primar care, știm cum a reușit să zăpăcească lumea și credem că legea electorală din acest an nu va mai permite astfel de obiceiuri pe care PDL-ul le-a cam aplicat în județul Alba”, a continuat liderul PSD Alba.

Candidatul la funcția de primar din Mihalț spune că vrea, în primul rând să pună accent pe transparența și cheltuirea cu chibzuință a banului public:

La Primăria Pianu este propus Alin Alion, în vârstă de 37 de ani, economist, președinte al organizației locale, a cărui candidatură a fost cerută de cetățeni. Acesta spune că, împreună cu echipa sa, nu o să promită foarte multe lucruri în campania electorală, dar ceea ce va face după ce va fi ales primar, va fi în folosul și cu sprijinul cetățeanului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

neli 7 aprilie 2016 at 17:21

A-ti nominalizat la Pian o marioneta .

cristi 7 aprilie 2016 at 17:28

Sa va ajute Dumnezeu sa castigati.

SPP-istu 7 aprilie 2016 at 20:08

ce primarie vrea copilu ala … nici nu se stie exprima corect ! ce zice el acolo sunt niste avioane !

Tartarean 10 aprilie 2016 at 10:56

Al ce vrea primar la noi in fosta Cioara,stiu ca a fost plutonier si apoi prin tocana de legume facuta de sefii MI,el a ajuns ofiter peste subofiterii de ordine publica din Alba Iulia.Nici o sansa……..ca se uita incruntat !

Galdean 10 aprilie 2016 at 11:05

Dar la Galda ???Burnete a fost la profesionala in Cugir si apoi nu se stie pe unde…?Senesan decide scorul,auzi d-le candidat …..stai jos precum frunza ce pica jos.

Comentariile sunt oprite