Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: PSD Alba și-a prezentat candidații la Primăriile Ohaba, Galda de Jos, Săliștea, Mihalț și Pianu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, i-a prezentat joi, într-o conferință de presă, pe candidații partidului la Primăriile Ohaba, Galda de Jos, Săliștea, Mihalț și Pianu, respectiv  Adrian Mihălțan, Ioan Burnete, Viorel Ioan, Nicolae Florea și Alin Alion.
psd
”Candidații noștri au șanse mari să ajungă pe scaunele de primar și să vină cu ceea ce doresc cetățenii. Aproape fiecare dintre ei este, de fapt, nu propunerea partidului nostru, este propunerea cetățenilor din fiecare comună”, a spus Ioan Dîrzu

Adrian Mihălțan este actualul viceprimar al comunei Ohaba, are 27 de ani și este tehnician IT. El  spus că dorește să câștige funcția de primar pentru a rezolva problemele cetățenilor, legate de infrastructură, lipsa mijloacelor de transport și atragerea de fonduri pentru comună, pronprogramele europene de finanțare.

Ioan Burnete, subofițer în rezervă, locuitor al comunei Galda de Jos de aproape 50 de ani a declarat că ținta pe face vrea să o atingă după câștigarea alegerilor este ca ”toți locuitorii să o ducă mult mai bine”.

Candidatul PSD Alba la Primăria Săliștea este Viorel Ioan, ofițer în rezervă MAI. Acesta a declarat că dorește să schimbe modul în care se face acum administrație în comună și modul în care se sunt luate în considerare nevoile cetățenilor.

Nicolae Florea, propunerea PSD Alba pentru Primăria Mihalț, ”este de meserie maistru, om gospodar, cu activități și în privat, în prezent pensionar și vrea să schimbe fața comunei”, după cum l-a prezentat Ioan Dîrzu. ”A candidat și acum 4 ani și a pierdut la o diferență relativ mică față de actualul primar care, știm cum a reușit să zăpăcească lumea și credem că legea electorală din acest an nu va mai permite astfel de obiceiuri pe care PDL-ul le-a cam aplicat în județul Alba”, a continuat liderul PSD Alba.

Candidatul la funcția de primar din Mihalț spune că vrea, în primul rând să pună accent pe transparența și cheltuirea cu chibzuință a banului public:

La Primăria Pianu este propus Alin Alion, în vârstă de 37 de ani, economist, președinte al organizației locale, a cărui candidatură a fost cerută de cetățeni. Acesta spune că, împreună cu echipa sa, nu o să promită foarte multe lucruri în campania electorală, dar ceea ce va face după ce va fi ales primar, va fi în folosul și cu sprijinul cetățeanului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a alocat primele două contracte de finanțare către Organismul Intermediar Program Sănătate din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, în cadrul Priorității 1 a Programului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea