Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Prostie sau inconștiență? Șofer surprins conducând pe contrasens, pe sectorul de autostradă Sebeș-Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul dintre participanții la trafic dotați cu cameră de filmat pe bordul mașinii a surprins, în drumul său, imagini inedite cu un autoturism condus cu mare viteză, pe contrasens, pe sectorul de drum Sebeș-Sibiu.

Așa cum puteți vedea din imaginile de mai jos, cel care a filmat și a postat video pe trafictube.ro reacționează de-a dreptul ”exploziv” în momentul în care realizează că a trecut pe lângă o mașină care se deplasa pe banda a doua, dar în sens invers: ”Incredibil, frate! Să mor dacă nu! Venea unu pe contrasens, cu viteză, pe autostradă!… Bă, eşti prost?!”.

Comentariile de pe forum sunt de asemenea pe măsura… ”inteligenței” celui care a greșit drumul, unii dintre ei spunând că asemenea incidente șocante ar trebui anunțate de urgență, la 112.

Sursa: trafictube.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea