Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Programul de funcționare la Serviciul Pașapoarte Alba a fost prelungit. Noul ORAR de primire a cererilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Programul de funcționare la Serviciul Pașapoarte Alba a fost prelungit. Noul ORAR de primire a cererilor

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, a anunțat faptul că programul de funcționare a Serviciului Pașapoarte a fost modificat, pentru ca numărul mare de cereri în preajma sezonului estival să nu compleșească sistemul. Astfel, programul de primire a cererilor a fost modificat de la 8:30 la 18:30.

„Pot să vă spun că nu avem probleme în ceea ce privește eliberarea pașapoartelor.

E adevărat că datorită sezonului estival, numărul cererilor au crescut, din acest motiv, împreună cu șeful Serviciului Pașapoarte, domnul Comisar-șef Drașan, am modificat programul pentru depunere de cereri.

YouTube video

Până acum noi aveam un program, la pașapoarte, de la 8:30-16:30 și miercurea, 8:30-18:30, pentru cereri și eliberări, iar, începând din data de 20, luna aceasta, până în 19 august, programul de primire a cererilor a fost modificat de la 8:30 la 18:30, tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să-și ridice pașapoarte.

Pot să vă spun că avem cinci ghișee, trei pentru eliberări online, unul la liber și unul pentru informații și primiri/eliberări cereri.

Facem acest lucru cu 10 salariați, șeful de serviciu și încă nouă colegi, iar încadrarea în termene, la noi, la Alba, este respectată, în sensul că avem pentru eliberări pașapoarte electronice – cinci zile, pentru pașapoarte temporare – 14 zile, timpul suplimentar este 0, iar pentru pașapoartele de urgență, noi le eliberăm și în aceeași zi dacă sunt justificate prin documente.

Vă pot da exemplu, o uugență, o deplasare în străinătate din motive medicale sau alte lucruri esențiale, deci nu cred că vom avea probleme în următoarea perioadă.

Avem o medie zilnică de 230 de cereri și, e adevărat, că vin și din alte județe la noi”, a declarat Nicolae Albu, Prefectul județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea