Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO. Primele ture pe pârtiile de la Arieșeni. Monitorii de schi au dat startul sezonului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Monitorii de schi au dat în acest weekend startul sezonului de schi 2018-2019 pe pârtia Vârtop 2 de la Arieșeni, potrivit unei postări pe rețeaua de socializare Facebook.

La Arieşeni se află două pârtii, ce au o lungime de doi kilometri, fiind dotate cu teleschiuri, nocturnă şi tunuri de zăpadă. De asemenea, există şi pârtii pentru sănii, iar altitudinea maximă este 1.400 de metri.

Comuna Arieşeni este situată în extremitatea nord-vestică a judeţului Alba, la graniţa cu judeţul Bihor.

Distanţa până la pârtiile de la Arieşeni poate fi parcursă în două ore şi 30 de minute pe ruta Alba Iulia – Abrud – Câmpeni (DN 74 A) – Albac – Arieşeni (DN 75), iar drumul este accesibil pentru orice tip de autovehicul.

La Arieşeni există asistenţă Salvamont la baza pârtiilor, şcoală de schi şi snowboard, centre de închirieri schiuri şi plăci, restaurante şi unităţi de cazare la baza pârtiilor şi în staţiune.

Gradul de ocupare la unităţile de cazare din zona pârtiilor de schi din Alba este, în această perioada, de peste 85%, iar de Revelion este de 100%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea