Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Prima ieșire cu mașina pe Lotul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda. Cum arată tronsonul dintre Decea și Aiud, înainte de recepția finală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructura a publicat, duminică, 19 noiembrie, o filmare realizată din mașină pe lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Tronsonul de la Decea la Aiud este finalizat și se așteaptă recepția lucrărilor.

Lotul 3 din Autostrada Sebeș-Turda (A10) are o lungime de 12,45 kilometri. Chiar dacă este finalizat în întregime, se va putea circula doar între nodurile rutiere Decea şi Aiud, adică pe circa 8,5 kilometri. Restul lotului va putea fi deschis circulaţiei abia când va fi gata şi lotul 2 din autostrada Sebeş – Turda, între Sântimbru și Aiud, construit de asocierea greco – română Aktor – Euroconstruct Trading ’98.

Lotul 3 al italienilor de la Tirrena Scavi va fi primul din cele patru loturi ale Autostrăzii Sebeş – Turda (A10) care va fi inaugurat. Urmează lotul 4, construit de austricii de la Porr.

Contractul pentru construirea lotului 3 din Autostrada Sebeş – Turda a fost semnat în aprilie 2014 cu Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte d’Acqua SpA, pentru suma de 420,5 milioane de lei (circa 80% din estimarea inițială a CNAIR de 532 milioane de lei).

”Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, 12,45 km între nod Decea/Unirea și sudul orașului Aiud, este practic gata, în această lună fiind executate ultimele detalii.

Conform surselor noastre, CNAIR a stabilit data de 27 noiembrie pentru recepția finală. Deja a fost făcută pre-recepția săptămâna trecută. Avem șanse să circulăm pe acest tronson la finalul acestei luni sau la începutul lunii decembrie, în funcție de cum rezolvă autoritățile birocrația, împreună cu Tirrena Scavi, constructorul acestui segment de autostradă”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei „Pro Infrastructură”, care monitorizează derularea lucrărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea