Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Pricesne emoționante, interpretate de o elevă de 13 ani din Alba, la intrarea în Postul Paștelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pricesne emoționante, interpretate de o elevă de 13 ani din Alba, la intrarea în Postul Paștelui

Loredana Prața este o adolescentă de 13 ani din Petrești care reuşeşte să cucerească inimile celor care o ascultă de la primele acorduri muzicale.. Tânăra este elevă la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia și studiază încă din clasa pregătitoare pian și de doi ani și voce.

Se apropie cea mai mare și mai frumoasă sărbătoare a creștinătății, Paștele. Deja se face, parcă, simțită perioada premergătoare acelei zile, în care dreptcredincioșii vor trăi la intensitate maximă bucuria Învierii Domnului Hristos. Pricesnele sunt binevenite în această perioadă, tocmai de aceea, Loredana a filmat de curând două pricesne la Biserica din Petrești, care în interpretarea ei, te impresionaeză până la lacrimi.

YouTube video

În spatele reușitelor sale pe plan artistic se află multă muncă și credinţă. Loredana exersează foarte mult și în afara orelor de școală și se pregătește și în particular. Are darul de a ajunge imediat la inima oamenilor, cu vocea sa caldă, dar puternică şi melodioasă, prin dăruirea şi trăirea sa din momentul interpretării melodiilor, indiferent de genul muzical ales.

YouTube video

În ochii celor care o ascultă cântând pricesnele pot fi văzute deseori lacrimi de emoţie sau bucurie, semn că interpretarea Loredanei ajunge direct la sufletul oamenilor.

Și pentru că nici un dar nu poate fi mai mare pentru părinţi decât un copil bun, cuminte, frumos, talentat, mama și tatăl Loredanei o susțin și încurajează să continue pe drumul pe care a plecat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local O adevărată lovitură de teatru a avut loc astăzi în politica locală, la depunerea listelor de candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia. Fostul viceprimar Paul Voicu, care a fost mulți ani mâna dreaptă a lui Mircea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea