Rămâi conectat

Sport

VIDEO Preşedintele FRB Carmen Tocală: Căutăm un caz social în Alba Iulia pentru că All-Star Game înseamnă şi caritate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet a făcut câteva precizări în legătura cu “Meciul stelelor” şi vizita sa la Alba Iulia, în cadrul unei scurte conferinţe de presă ţinută joi, 1 martie.

Preşedinta FRB explică pe scurt conceptul de All-star Game, de ce are nevoie baschetul din Alba să facă în continuare performanţă şi ce a discutat cu autorităţile locale în acest sens.

Al Star Game feminin 2012 se va desfăşura la 31 martie, Alba Iulia, un meci spectacol ce va reuni cele mai bune jucătoare din campionatul intern, sub forma celor două selecţionate, anul trecut a fost NORD şi SUD, dar acum se studiază varianta alcătuirii a două echipe, una a “stranierelor” şi o alta a jucătoarelor autohtone. Componenţa celor două team-uri va fi aleasă prin vot de publicul din toată ţara şi de jurnaliştii sportivi, după nominalizările FRB.  Evenimentul tradiţional este organizat de Federaţia Română de Baschet, din venituri proprii, dar şi cu sprijinul autorităţilor locale. Acţiunea de o strălucire aparte demonstrează importanţa acestei ramuri sportive, baschetul, devenită numărul 1 în judeţul Alba, Alba Iulia fiind astfel pentru o zi capitala baschetului feminin autohton.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea