VIDEO| Premieră pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2: Au început să se ridice grinzile la viitorul pod peste râul Mureș, de la Rădești

Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, pentru prima dată a fost atacată o structură importantă la care au început să se ridice și să se monteze grinzile, viitorul pod peste râul Mureș, de la Rădești.

Operațiunea de ridicare și montare a grinzilor sau listare, cum zic constructorii, a început astăzi după ora 14.00, de pe partea dinspre Beldiu a râului Mureș. În jurul orei 18.30 a fost ridicată a treia grindă.

Grinzile sunt ridicate de către cunoscuta firmă Deme Macarale și montate de către firma RETTER. În următoarele săptămâni, tot pentru viitorul pod de la Rădești peste râul Mureș este așteptat și tăblierul metalic care a fost deja comandat.

Astăzi, în jurul orei 19.00, se lucra la terasament până seara târziu, în zona Rădești, lucrări care probabil prefațează vizita ministrului transporturilor Cuc, care este așteptat mâine, în jurul orei 11.00, într-o vizită pe autostrada Sebeș-Turda, loturile 1 și 2. La fiecare vizită a ministrului, lucrările iau avânt, dar minunea durează doar până la plecare acestuia.

Lotul 2, lăsat părăsit aproape 2 ani, perioadă în care grecii de la Aktor au fost niște actori prea puțin grăbiți, acum, prin prezența firmei RETTER, activitatea la structuri a fost relansată. Din păcate, nu același lucru se poate spune despre lucrările la terasamente. Firma amintită a reușit să ridice și să monteze în 16 zile, grinzile la 8 supratraversări, iar astăzi a început să ridice grinzile la Rădești, la viitorul pod peste râul Mureș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...