Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Premieră pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2: Au început să se ridice grinzile la viitorul pod peste râul Mureș, de la Rădești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, pentru prima dată a fost atacată o structură importantă la care au început să se ridice și să se monteze grinzile, viitorul pod peste râul Mureș, de la Rădești.

Operațiunea de ridicare și montare a grinzilor sau listare, cum zic constructorii, a început astăzi după ora 14.00, de pe partea dinspre Beldiu a râului Mureș. În jurul orei 18.30 a fost ridicată a treia grindă.

Grinzile sunt ridicate de către cunoscuta firmă Deme Macarale și montate de către firma RETTER. În următoarele săptămâni, tot pentru viitorul pod de la Rădești peste râul Mureș este așteptat și tăblierul metalic care a fost deja comandat.

YouTube video

Astăzi, în jurul orei 19.00, se lucra la terasament până seara târziu, în zona Rădești, lucrări care probabil prefațează vizita ministrului transporturilor Cuc, care este așteptat mâine, în jurul orei 11.00, într-o vizită pe autostrada Sebeș-Turda, loturile 1 și 2. La fiecare vizită a ministrului, lucrările iau avânt, dar minunea durează doar până la plecare acestuia.

Lotul 2, lăsat părăsit aproape 2 ani, perioadă în care grecii de la Aktor au fost niște actori prea puțin grăbiți, acum, prin prezența firmei RETTER, activitatea la structuri a fost relansată. Din păcate, nu același lucru se poate spune despre lucrările la terasamente. Firma amintită a reușit să ridice și să monteze în 16 zile, grinzile la 8 supratraversări, iar astăzi a început să ridice grinzile la Rădești, la viitorul pod peste râul Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea