Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Povestea unei tinere moațe, de la atelierul de tâmplărie la content marketing: „Am vrut să ies din tipare și am reușit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Povestea unei tinere moațe, de la atelierul de tâmplărie la content marketing: „Am vrut să ies din tipare și am reușit”

Mirela Todea, o tânără moață, care acum locuiește în Sebeș, este un exemplu de voință și de ce nu, un exemplu că se poate și la noi, chiar dacă nu este ușor. Chiar așa este portretizată într-un interviu realizat de Lucian Mândruță în primul episod din proiectul „Dă-mi un motiv!”.

Tânăra are originile în Țara Moților, acolo unde familia sa deține un atelier de tâmplărie și unde s-a întors să muncească o vreme după ce a absolvit facultatea la Cluj Napoca.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Munca cu lemnul nu a fost ceea ce-și dorea, astfel încât a lăsat cheresteaua pentru „content marketing”, chiar dacă familia și cunoscuții nu înțelegeau exact ce vrea ea sa facă și cum o să câștige bani.

„Nu o să te mint. Îmi doresc pentru copiii mei sa cunoască ce-i dincolo, dar îmi doresc să le dau motive să se întoarcă înapoi in Sebeș. Am ales să ies din tiparul familiei, să fac cu totul altceva și am reușit.”, spune Mirela.

De altfel a și reușit să reziste și să crească cu un business inedit în vechiul burg săsesc din Alba. Mai întâi cu câțiva clienți mici din Sebeș șși din zonă, iar apoi, cu nume mai mari din București și Timișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea