Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Polițiștii din Alba, alături de elevii Școlii Gimnaziale ”Toma Cocișiu” din Blaj: Au învățat semnele rutiere și regulile de circulație pe care trebuie să le respecte atunci când participă la traficul rutier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba au fost miercuri alături de elevii Școlii Gimnaziale ”Toma Cocișiu” din Blaj pe care i-au învățat semnele rutiere și regulile de circulație pe care trebuie să le respecte atunci când participă la traficul rutier.

Siguranța elevilor rămâne una dintre prioritățile Inspectoratului de Poliție Județean Alba, iar poliţiştii continuă activităţile pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ dar şi pentru creşterea siguranţei elevilor, prin reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere și prevenirea răspândirii noului coronavirus.

YouTube video

Azi, 14 octombrie 2020, polițiștii de proximitate din Blaj, împreună cu polițiștii de la rutieră au fost prezenți în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale ”Toma Cocișiu” din Blaj unde le-au prezentat semnele rutiere și regulile de circulație pe care trebuie să le respecte atunci când participă la traficul rutier.

Elevii au fost îndemnați să traverseze doar prin loc semnalizat, să se asigure temeinic înainte și să nu alerge pe trecerea de pietoni.

Totodată, polițiștii le-au reamintit elevilor că este necesar să respecte măsurile de protecție individuală, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, să poarte în mod adecvat masca de protecție sanitară, să se spele pe mâini și să evite să frecventeze locurile aglomerate.

La activitate au participat peste 60 de elevi de gimnaziu, care au fost însoțiți de profesorii lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea