Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Polițist local FILMAT în timp ce lovește un om al străzii, pentru că nu purta mască de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Polițist local FILMAT în timp ce lovește un om al străzii, pentru că nu purta mască de protecție

Un polițist local din Sibiu a lovit un om al străzii, chiar în centrul orașului, pentru că acesta nu purta mască de protecție.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă și a fost surprins de camera de bord a unui șofer. În imagini se poate vedea că polițistul local traversează strada, se îndreaptă către un om al străzii căruia îi reproșează ceva, după care îl trântește la pământ lovind-ul în zona gâtului.

”Polițistul i-a mai tras un pumn bărbatului aflat jos. Am oprit mașina și am coborât, să îl întreb ce literă a legii aplică în acel moment. Bărbatul pe care polițistul local l-a lovit era un om al străzii, cred că era și băut, deoarece după ce s-a ridicat iarăși s-a dus înspre polițist.

YouTube video

Eu i-am dat câteva măști de protecție, pentru că de la acestea a pornit scandalul și i-am spus să îl lase pe polițist în pace. Când au coborât din mașini și niște taximetriști, polițistul local a dispărut rapid din zonă, traversând strada către parcul Astra”, povestește martorul, conform Turnul Sfatului.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea