Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Plângere la OPC după un concert Gheboasa la balul HCC din Alba Iulia: Sute de tineri au rămas pe dinafară chiar dacă au plătit bilet. Ce spune patronul clubului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Plângere la OPC după un concert Gheboasa la balul HCC din Alba Iulia: Sute de tineri au rămas pe dinafară chiar dacă au plătit bilet. Ce spune patronul clubului

Aproape 300 de tineri din Alba Iulia nu au putut intra la after party-ul de la Balul Primăverii organizat de către Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mai exact, deși tinerii aveau biletul plătit, accesul în club li s-a interzis, din cauză că numărul maxim de locuri a fost atins.

Un părinte a declarat pentru ziarulunirea.ro faptul că organizatorii, Colegiul HCC a vândut 550 de bilete, capacitatea maximă a clubului, iar clubul a vândut la rândul lui peste cele 550 de bilete, de unde a încasat diferența.

De asemenea, părintele a mai adăugat faptul că a fost făcută o reclamație online la Protecția Consumatorului, privind cele întâmplate.

Contactat de către ziarulunirea.ro, patronul clubului a explicat că „Organizatorii, din partea HCC, au spus să ofer accesul pentru 550 de persoane, iar ei au vândut 400 de bilete. Club Stage s-au conformat la cerințele organizatorilor și a permis accesul persoanelor până la numărul maxim de locuri. Nedorind să depășească capacitatea maximă a clubului, conform legii, a fost restricționat accesul altor participanți, peste numărul de 550”.

Gheboasa, artistul care a susținut concertul în club, a primit numeroase mesaje din partea fanilor, care au cerut explicații, ulterior acesta a venit cu câteva lămuriri privind situația neplăcută.

YouTube video

„Am foarte multe mesaje de la foarte multe persoane care au fost în această seară, dar care nu au putut să intre.

Treaba e că mie mi s-a explicat că capacitatea clubului este de 550 de persoane, iar noi eram undeva la 850, iar 300 de persoane care au plătit biletul nu au reușit să intre și, cumva, imi dau mie mesaje, dar să știți că nu este vina mea, frații mei, pentru că eu nu mă aflu în organizare.

Vreau să postez videoclipuri de la show să vedeți cum a fost. Alba Iulia, v-am rupt în două, mânca-v-ar tata!”, a explicat Gheboasa, într-un story pe Instagram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională Maxim Mucenicu, elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, a obținut premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea