Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, se vor relua lucrările la CIM-ul din nodul rutier Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, se vor relua lucrările la CIM-ul din nodul rutier Teiuș

Potrivit unor surse ale ziarului „Unirea”, antreprenorul grec Aktor a contractat o firmă din Blaj, iar de săptămâna viitoare vor fi reluate lucrările la Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș.

În aceste zile constructorul lucrează la sistemul de drenaj al apelor: cofrarea și betonarea șanțurilor trapezoidale, cofrare și betonare podețe la drumuri de întreținere, fundații poduri la drumuri de întreținere.

YouTube video

În zona viitoarelor Spații de Servicii de la Oiejdea se montează gresia și faianța la clădirea toaletelor.

La viitorul Centru de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș se montează instalațiile electrice la clădirea C2.

YouTube video

Totodată se lucrează la drumurile de întreținere: așternere strat de piatră și amanajarea unei platforme la unul din drumurile de întreținere. În ce privește siguranța circulației rutiere se betonează fundația la stâlpii de la gardul de protecție și se montează în continuare garduri. De elementele de siguranță a circulației rutiere depinde ridicarea restricțiilor de viteză de la 100 km/h pentru a se putea circula până la limita de 130 km/h.

YouTube video

În prezent pe toată autostrada A10 Sebeș-Turda se circulă fără mari probleme, constructorul lotului 2 mai având de efectuat lucrări în afara carosabilului în special la: alunecarea de teren de la Oiejdea, Spațiile de Servicii și la Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică

Ziarul Unirea

Publicat

în

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică Eduard Pițu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea