VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2 s-au reluat lucrările la podurile peste râul Mureș de la Rădești și Sâncrai

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2 s-au reluat lucrările la podurile peste râul Mureș de la Rădești și Sâncrai

Cele mai importante viaducte rutiere de pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda sunt supratraversarea peste calea ferată de la Teiuș și podurile peste râul Mureș de la Rădești și Sâncrai. Dacă la Teiuș se mai așteaptă după relocarea stălpilor de înaltă tensiune LEA, lucrare care s-ar putea sa fie finalizată în jurul datei de 15 iulie 2020, în zona podurile peste râul Mureș de la Rădești și Sâncrai, firma Retter și-a reluat activitatea.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La viitorul pod peste râul Mureș de la Rădești, astăzi se lucra la montarea unor predale și la armătura structurii, în zona unde au fost ridicate și montate grinzile din tablier metalic. Deja o parte din structura este suprabetonată, dar e puțin probabil ca lucrările de suprabetonare să fie finalizate până la data de 15 iulie, așa cum și-a asumat firma Retter.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În zona viitorului pod peste râul Mureș de la Sâncrai, cotele ridicate ale apei din ultima vreme l-au cam stopat pe constructor. O parte din pilonii forați au fost sub apă, iar astăzi se lucra cu 2 buldoexacavatoare pentru a se scoate mâlul.

Facebook Twitter Google+ YouTube