Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, Aktor a adus două noi firme pentru lucrările la CIM-ul din nodul rutier Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, Aktor a adus două noi firme pentru lucrările la CIM-ul din nodul rutier Teiuș

Chiar dacă se circulă pe toată autostrada A10, între Sebeș și Turda, antreprenorul grec mai are de efectuat lucrări de consolidare în zona alunecării de teren de la Oiejdea, trebuie să mai finalizeze spațiile de servicii de la Oiejdea și Centrul de Întreținere și Monitorizare (CIM) din nodul rutier Teiuș.

Potrivit informațiilor obținute de ziarul „Unirea”, pentru lucrările de la CIM antreprenorul a adus două firme noi care vor asigura finalizarea Centrului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Pe lângă lucrările în cele trei puncte amintite, antreprenorul mai are de efectuat lucrări care țin de siguranța traficului cum ar fi: montarea integrală a parapeților, semnalizare verticală și orizontală, montare elemente reflectorizante, montarea și verificarea poziționării separatoarelor de hidrocarburi.

YouTube video

Din cauza acestor elemente de siguranță a traficului, pe acest segment de autostradă viteza este limitată la 100 km/h.

Antreprenorul mai are de efectuat și alte lucrări de curățare a șanțurilor, tăierea vegetației pe taluz, realizarea proiectului de peisagistică, curățenie pe toată zona autostrăzii și finalizarea drumurilor tehnologice.

YouTube video

Cel mai importat lucru este că se circulă pe toată autostrada A10, lucrarile care au mai rămas de efectuat neafectând traficul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea