Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Părintele Vasile Crișan, de la Mânăstirea Dumbrava, despre Untold: ”Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stai și în biserică o oră jumătate, două”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Părintele Vasile Crișan, de la Mânăstirea Dumbrava, despre Untold: ”Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stai și în biserică o oră jumătate, două”

Rețele sociale au fost împânzite în ultimele zile de sute de mesaje de revoltă după apariția mai multor clipuri video în care cântăreți de trap (un gen extrem de controversat) au utilizat expresii jignitoare la adresa femeilor, romilor și au părut să încurajeze consumul de alcool. Spectacolele au avut loc la Untold, unul din cele mai mari festivaluri de muzică din România.

Citește și: Universitar clujean, despre „flăcăriciul Untold și rupe banca”: „Este de o mitocănie greu de imaginat în lumea civilizată!”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

Printre cei care și-au exprimat opinia despre festival și momentul lui Gheboasă se numără și părintele arhimandrit Vasile Crișan, de la Mânăstirea Dumbrava din județul Alba. În cadrul liturghiei de duminică dimineța, duhovnicul a făcut referire și la „Untold”.

Citește și: Universitar clujean, despre Untold: ”O mega afacere pe spinarea unui oraș întreg”

„Dumnezeu nu-i contra, dragii mei, unii merg, se distrează, mai ales cum e acum la noi în Ardeal, cum e acest festival. Nu-i contra Dumnezeu, toate le îngăduie. Dar dacă ești bun de una, trebuie să fi bun și de biserică. Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți să stai aici o oră jumătate, două. Aici stai în Casa lui Dumnezeu. Nu fac o condamnare, ci conștientizez că mai întâi este Dumnezeu și toate celelalte. Toate sunt îngăduite, dar nu toate ni-s de folos”, a spus părintele Vasile Crișan.

Valul de critici a fost provocată de faptul că cei mai mulți spectatori la aceste concerte sunt copii și adolescenți.

Startul dezbaterilor online a fost dat de un clip în care cântărețul numit Gheboasă cântă versuri precum:

“Dă-i țig….a / Rupe-i banca
O, ce țig….ă frumoasă / Cum dă din gă..ză,
Filme de groază, este jegoasă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea