Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Universitar clujean, despre Untold: ”O mega afacere pe spinarea unui oraș întreg”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Universitar clujean, despre Untold: ”O mega afacere pe spinarea unui oraș întreg”

Irimie Popa, lector la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj, și-a făcut publică părerea despre cel mai așteptat festival de muzică al anului, UNTOLD.

”O mega-afacere pe spinarea unui oraș întreg. Sunt curios ce ar spune autorii morali ai acestui dezmăț, copiilor și părinților internați la Spitalul de copii de pe strada Moților din Cluj-Napoca, situat la 200 de metri de boxele care emit decibeli fără număr.

Ce contează? Doar vin bani în Cluj. Da, vin, dar sunt nefiscalizați. Ajung unde trebuie, în conturile celor care până mai ieri cereau finanțare ca ONG-iști, de la Primăria Cluj-Napoca, pe Asociația UNTOLD și tăiau bilete pe UNTOLD SRL. Aceiași asociați și în asociație și în SRL. Deh, „cultura de calitate” cu cheltuială grasă se ține! Cum se putea ca la CLUUUJ să nu fie unse roțile moriștii de făcut parai? Deja, la Cluj, aceiași șmecheri, cu aceleași lozinci și cu același său pentru mecanismele tenebroase ale jucăriei: UNT VECHI, sau UNT OLD!

La fraieri, de cumva tușesc seara după 22:00, pe balcon, vine poliția, la „șmecheri”, nu! Clujul nu face rabat de la statutul de țară bananieră, acolo unde se poate orice!!! De ce nu se face vreun pui de UNTOLD prin Europa civilizată în buricul vreunui burg? Simplu, la ei nu cresc bananieri și „ei sunt mai puțin șmecheri”!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea