Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Universitar clujean, despre „flăcăriciul Untold și rupe banca”: „Este de o mitocănie greu de imaginat în lumea civilizată!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Universitar clujean, despre „flăcăriciul Untold și rupe banca”: „Este de o mitocănie greu de imaginat în lumea civilizată!”

Irimie Popa, lector la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj, a publicat un mesaj alarmant pe rețeaua de socializare Facebook, cu privire la evenimentul Flacăriciul UNTOLD, la care se pare că artificiile au declanșat un incendiu. De asemenea, universitarul clujean a mai transmis și o serie de opinii personale în legătură cu muzica ascultată de tineri, la festival.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mesajul său denunță indiferența față de reguli și norme de securitate în cadrul acestui spectacol, atrăgând atenția asupra unor posibile neglijențe și lipsuri grave în organizarea evenimentului.

În postarea sa, Irimie Popa face o remarcă critică, făcând referire la tragedia de la Colectiv, în care s-au pierdut multe vieți din cauza nerespectării normelor de securitate. De asemenea, el pune sub semnul întrebării dacă Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj (ISU CLUJ) a emis avize de securitate la incendiu pentru evenimentul UNTOLD. Îngrijorarea sa este că, de multe ori, astfel de avize par să fie importante doar după producerea unor tragedii, iar autoritățile tind să se implice prea puțin în monitorizarea respectării acestor reguli înainte de a avea loc un eveniment major.

De asemenea, Irimie Popa atrage atenția asupra altor aspecte ale organizării evenimentului, cum ar fi blocajele în căile de acces și evacuare, cauzate de reclame și alte obiecte babiloniene. Aceste aspecte ar putea pune în pericol viața participanților și ar trebui să fie luate în considerare cu seriozitate de către organizatori și autorități.

În final, autorul își exprimă solidaritatea cu părinții care și-au trimis copiii la UNTOLD și subliniază că cineva, impersonal, sau chiar ISU CLUJ, ar trebui să ofere răspunsuri cu privire la aspectele ridicate în mesajul său. Într-un ton ironic, Irimie Popa încheie cu un citat, sugerând că situația este doar un ghinion, însă tragediile pot fi evitate cu măsuri adecvate de prevenție și organizare.

Postarea integrală:

„Flacăriciul UNTOLD și Rupe banca
Pentru deontologii desfrânării babiloniene:

1. Precum la Colectiv, vorba domnului Johannis, se pare, trebuie să moară oameni, pentru a constata babilonia de la Cluuj. Aseară, cică, artificiile au luat foc singure.

Sunt curios, dacă ISU CLUJ, a emis aviz de securitate la incendiu, pentru fabulosul eveniment!!!!

Pun numai o întrebare, nu de alta dar, se pare, aflăm de aceste avize că lipsesc numai după producerea unor tragedii.
Despre caile de acces/evacuare, blocate cu reclame și alte acareturi babiloniene……psssst!

În semn de respect pentru părinții, care au copiii la UNTOLD, cineva, impersonal, sau poate ISU CLUJ, ar trebui să răspundă!!!!
Nu știu, dar ceva îmi spune, vorba unui clasic în viață: GHINION!

2.Cultura 100% pe versuri de la periferia periferiei unei societăți normale. Plin de copii in public, nici vorbă de manele……..țigancă, gauază sau jegoasă……….epitete care nu sunt discriminatorii, sunt…incantate precum o arie a lui Vivaldi. Nici vorba de toate acestea.
Mă vad nevoit sa scriu toate acestea pentru acei comentatori, deontologi, care se simt extrem de jigniți de afirmațiile mele că acest eveniment este de o mitocănie greu de imaginat în lumea civilizată !!!

3. La acest eveniment, se pare câini polițiști, specializați în depistarea drogurilor, deja au fost duși la un adăpost canin pentru dezintoxicare. Dar, participanții din regnul homo sapiens….niciunul nu consumă stupefiante!!
Așa că…….rupe banca!!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea