Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Oamenii din Sinaia, „vizitați” de un urs, în miezul zilei: Nu a fost impresionat nici de claxoane, nici de câinii care îl lătrau

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Așa cum se poate observa, animalul nu se lasă intimidat nici de câinii care latră, nici de şoferii care claxonează şi timp de câteva minute continuă să caute hrană într-o zonă amplasată la câţiva metri de o staţie de autobuz.

În imaginile transmise în direct la Facebook se vede cum ursul dă jos de pe stâlp un coş de gunoi, pe care îl răstoarnă pe carosabil, căutând hrană, informează News.ro.

La un moment dat, ursul se retrage, apoi revine la coşul cu deşeuri, prin spatele unui autoturism al cărui şofer a oprit să îl filmeze.

”Ce foame îi e, îţi dau seama, săracul, că nu îi e frică de maşini şi de lume! E chiar trist!”, spune bărbatul care face transmisia live pe reţeaua de socializare.

Potrivit localnicilor, imaginile au fost filmate pe Calea Codrului, în cartierul Furnica, la doar câţiva metri de o staţie de autobuz. Oamenii spun că urşii apar în mod frecvent în acea zonă, cutând hrană.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea