Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Nicolae Stanciu, cel mai în formă la petrecerea de ”zamă acră” de după nuntă. Internaționalul, descătușat pe manelele lui Adi de la Vâlcea, prezent la party-ul de duminică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu (26 de ani) și Andreea Beldean s-au căsătorit religios sâmbătă, în Alba Iulia, petrecere la care a fost învoit să ajungă și Mihai Pintilii, fotbalistul lui FCSB care a plecat direct din cantonamentul echipei, de la Brașov. 

Duminică, a doua zi după nuntă, invitații au continuat să petreacă pe muzica lui Adi de la Vâlcea, iar cel mai în formă a fost de departe mirele, însă nici mireasa n-a stat deoparte când a fost invitată la dans de Stanciu.

În imagini, Stanciu cântă și gesticulează cu înverșunare la refrenele manelistului, precum un ultras veritabil, și nu se sfiește să se așeze în genunchi pentru a-i face declarații de dragoste proaspetei soții.

YouTube video

Nicolae și Andreea sunt împreună din 2012, iar fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Andreea Beldean în timpul unei vacanțe romantice la Paris.

Nunta nu l-a prins pe Stanciu în cel mai bun context profesional al carierei. Nicușor a avut probleme cu banii la Al Ahly, apoi a avut prestații mediocre la „națională”, selecționerul Contra dezvăluind ulterior că mijlocașul ofensiv ia în calcul să se retragă de la lot din cauza criticilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea