VIDEO: Nicolae Stanciu, cel mai în formă la petrecerea de ”zamă acră” de după nuntă. Internaționalul, descătușat pe manelele lui Adi de la Vâlcea, prezent la party-ul de duminică

Nicolae Stanciu (26 de ani) și Andreea Beldean s-au căsătorit religios sâmbătă, în Alba Iulia, petrecere la care a fost învoit să ajungă și Mihai Pintilii, fotbalistul lui FCSB care a plecat direct din cantonamentul echipei, de la Brașov. 

Duminică, a doua zi după nuntă, invitații au continuat să petreacă pe muzica lui Adi de la Vâlcea, iar cel mai în formă a fost de departe mirele, însă nici mireasa n-a stat deoparte când a fost invitată la dans de Stanciu.

În imagini, Stanciu cântă și gesticulează cu înverșunare la refrenele manelistului, precum un ultras veritabil, și nu se sfiește să se așeze în genunchi pentru a-i face declarații de dragoste proaspetei soții.

Nicolae și Andreea sunt împreună din 2012, iar fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Andreea Beldean în timpul unei vacanțe romantice la Paris.

Nunta nu l-a prins pe Stanciu în cel mai bun context profesional al carierei. Nicușor a avut probleme cu banii la Al Ahly, apoi a avut prestații mediocre la „națională”, selecționerul Contra dezvăluind ulterior că mijlocașul ofensiv ia în calcul să se retragă de la lot din cauza criticilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...