Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate pe parcursul emisiunii.

YouTube video

În seara de Paște, duminică, 5 mai, de la ora 21.00, pe TVR1 v-am pregătit o editie specială a emisiunii ” Petrecere…cu cântec!” în care vom aniversa cei 45 de ani de scenă ai lui Nicolae Furdui Iancu ! Îi vor fi alături Dinu Iancu Sălajanu, Mariana Ionescu Capitanescu, Viorica Macovei, Tudor Furdui Iancu , Ovidiu Homorodean, Bogdan Tom,” se arată într-o postare pe Facebook făcută de către Iuliana Tudor.

Întrebat dacă ar schimba ceva la cariera sa, artistul din județul Alba a spus că ar modifica data apriției sale la televiziune, ar fi vrut să fie observat mai repede. Însă din punct de vedere profesional și familial, nu ar schimba nimic.

Tatăl meu este cel mai valoros model pentru mine. Un exemplu de carieră artistică, un reper în folclorul românesc,” au spus copiii săi când au fost întrebați despre cariera artistului.

Cei trei invitați speciali, Viorica Macovei, Mariana Ionescu Căpitănescu, Dinu Iancu Sălăjanu, prieteni ai artistului, au făcut următoarele precizări când au fost rugați să îl descrie pe Nicolae Furdui Iancu, atât cariersa sa, cât și ca și om:

Este un mare om pe care îl caracterizează generozitatea și iubirea față de oameni. Pe scurt, un model de urmat,” a vorbit Viorica Macovei.

În primul rând reprezintă cel mai frumos reper pentru generația noastră, un reper de artist care a ținut la valorile neamului nostru. Este și un foarte bun familist,” a mai declarat Mariana Ionescu Căpitănescu.

Este un mare om pe care îl caracterizează generozitatea și iubirea față de oameni. Pe scurt, un model de urmat,” a mai precizat Dinu Iancu Sălăjanu.

Nicolae Furdui Iancu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară românească, având o carieră impresionantă de 45 de ani. Originar din comuna Sohodol, Alba Iulia, vocea sa puternică și modul autentic de interpretare l-au făcut cunoscut și iubit în întreaga țară. A colaborat cu numeroase ansambluri folclorice și a participat la festivaluri importante, atât în România, cât și peste hotare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea