Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Video

VIDEO: Nicolae Andrei Ivan, polițistul din Alba Iulia suspectat de incendierea mașinii fostei iubite, a primit mandat de arestare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Momentul incendiului, surprins pe camera video care supraveghea parcarea

parcare cetateNicolae Andrei Ivan, polițistul care, din gelozie, a incendiat în urmă cu aproape o lună și jumătate mașina fostei sale prietene a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, în urma deciziei magistraților de la Judecătoria Alba Iulia. Acesta poate formula recurs ce se va judeca la Tribunalul Alba.

Incendierea s-a produs în noaptea de 16/17 mai dar anchetarea cazului, în care au fost implicați doi polițiști – Ivan care a fost agent şef de poliţie în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (în prezent suspendat din funcție) și fosta sa iubită angajată tot în cadrul IPJ Alba, s-a finalizat vineri, când suspectul a fost reținut de procurori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Incidentul s-a produs în parcarea cvartalului de blocuri de pe str. Revoluției și a fost surprins de camerele de supraveghere instalate de câțiva locatari care doreau să-și supravegheze mașinile.

S-a reţinut că în noaptea de 16/17.05.2013, în jurul orelor 01.00, inculpatul Ivan Nicolae Andrei, de 43 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a deplasat într-o parcare, unde se afla parcat autoturismul marca VW Polo, proprietatea persoanei vătămate V.A.M., cu intenţia de a incendia autovehiculul, împrejurare în care a împroşcat pe maşină cu o substanţă de accelerare a arderii, apoi a folosit o sursă de aprindere, generând incendiul la anvelopa dreaptă faţă, care s-a aprins, incendiul fiind localizat şi stins de către pompieri, alertaţi să intervină de un martor, fiind astfel împiedicată propagarea focului la întregul autovehiculul, dar şi la celelalte autoturisme aflate în parcare“, după cum precizează procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, anterior producerii incidentului nu au fost semnalate probleme între cei doi polițiști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea