Rămâi conectat

Sport

VIDEO: „Ne-am relaxat puţin în meciul cu Turda şi era să ne coste” crede antrenorul Metalurgistului, Marius Opric

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - CNS Deva amical18După debutul fulminant şi totodată emoţionant al Metalurgistului Cugir, tehnicianul echipei Marius Opric s-a declarat mulţumit de atitudinea băieţilor săi, care au avut puterea să treacă peste egalarea surprinzătoare a oaspeţilor, reuşind astfel să învingă cu 3-2 pe Arieşul Turda.

Prima victorie din 2014 a adus un val de mulţumiri în oraşul de la poalele Drăganelor, atât în staff-ul tehnic al echipei cât şi în cel adminitrativ. Cu toate acestea formaţia a suferit puţin pe teren în cea de a doua repriză, iar acest lucru l-a pus pe gânduri pe tehnicianul Marius Opric, care a declarat că „mai avem mult de muncă”. Întreaga declaraţie a antrenorului o puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea