Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| „Minune” pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1: Prima structură de beton care „vede” asfaltul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Minune” pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1: Prima structură de beton care „vede” asfaltul

Astăzi pe autostrada A10, Sebeș-Turda, lotul 1, a început să se asfalteze viaductul de la Oarda. Asfaltarea este o premieră pentru acest lot pentru că este prima structură de beton pe care a început să se toarne asfaltul. Într-adevăr mai există o structură asfaltată pe care se și circulă în prezent. Este vorba de supratravesarea pe care DN 1 o are la autostrada A10, în zona Lancrăm, dar aceasta este din tablier metalic.

La lucrările de la gabioane din zona Oarda, Pizzarotti a crescut numărul de muncitori. Dacă zilele trecute erau între 5 și 10, astăzi erau circa 20 de oameni care munceau în această zonă.

Zona Oarda a fost unul din segmentele cu probleme ale lotului 1 al autostrăzii Sebeș-Turda. Aici a existat un imobil care nu a fost expropriat integral, încă de la început, iar lucrările au fost blocate o perioadă de timp pentru că două familii au obținut în instanță, urmare a unor hotărâri judecătorești definitive, suspendarea lucrărilor întrucât nivelul de zgomot era cu mult prea ridicat. Între timp se pare că problemele juridice au fost rezolvate, zona Oarda fiind în acest moment unul dintre punctele fierbinți ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda, lotul 1.

YouTube video

Tot astăzi se asfalta între Oarda și Limba, în apropiere de viitorul pod peste râul Mureș, mai multe basculante așteptând la coada pentru a livra asfaltul.

Chiar dacă este puțin probabil ca nodul rutier de la Șebeș să fie terminat în acest an, antreprenorul lotului a crescut puțin mobilizarea, lucru care se vede în teren. Probabil cei de la Pizzarrotti s-au plictisit și ei de când stau pe acest lot și vor să se mute și în altă parte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea