Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Minor de 16 ani din Alba Iulia, înjunghiat în plină stradă, pentru o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

incident alba iuliaMai multe mașini de Poliție și de la Serviciul Criminalistic al IPJ Alba s-au deplasat, sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, pe Bulevardul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia, (în spate la BCR), unde ar fi avut loc un conflict spontant.

Din primele date, un minor în vârstă de 16 ani din Alba Iulia a fost înjunghiat cu un cuțit, după ce a refuzat să le dea bicicleta și alte bunuri pe care le avea la el unui grup de tineri care l-ar fi agresat.

Tânărul a fost transportat, în stare de conștiență, la spitalul din Alba Iulia, fiind internat pe secția ATI.

Incidentul s-ar fi produs în jurul orei 22.00. Potrivit unui cititor ziarulunirea.ro  aflat în zonă, tânărul ar locui în cartierul Ampoi din municipiul Alba Iulia.

Poliția Alba a confirmat incidentul, însă deocamdată se fac cercetări și nu a oferit mai multe informații. Se așteaptă un certificat medico-legal, pentru a se stabili încadrarea juridică a faptei. De asemenea, potrivit cadrelor medicale de pe secția ATI a spitalului din Alba Iulia, în noaptea de sâmbătă spre duminică aveau internat pe secție un tănâr înjunghiat.

UPDATE: Potrivit primelor informații oferite de IPJ Alba, se pare că viața băiatului care a fost înjunghiat nu a fost pusă în pericol, starea lui fiind stabilă.

Agresorii ar fi doi minori, cu vârste de 16, respectiv 17 ani. Aceștia au fost identificați, iar în momentul de față se află la audieri la Poliția municipiului Alba Iulia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie și vătămare corporală,  ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

UPDATE 1: Potrivit IPJ ALBA, cei doi tineri agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea