Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Militarii americani au câștigat prima „bătălie” în România: Au învins Centura Capitalei

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Militarii americani au câștigat prima „bătălie” în România: Au învins Centura Capitalei

Militarii americani au câștigat o primă mare ”bătălie” pe teritoriul României și anume traversarea cu succes a Centurii Bucureștiului. Cunoscută drept o probă de anduranță, traversarea acestei șosele poate fi considerată un exercițiu militar în sine.

”Convoiul militar al partenerilor strategici americani a trecut de București și continuă deplasarea către Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.

„Misiunea clară a acestor soldați este de a demonstra angajamentul nostru ferm către aliații noștri. Din baza avansată din România, soldații noștri vor lucra îndeaproape cu forțele din țara gazdă și parteneră. Împreună vor realiza antrenamente dure, realiste, care vor crește gradul de interoperabilitate şi încredere”, a declarat Joe Ewers, colonel în Regimentul 2 de Cavalerie, la plecarea militarilor americani din Germania spre România.

Contați pe noi!”, arată Ministerul Apărării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba Miercuri, 7 iulie 2024, începând cu ora 10.00, IPJ Alba a organizat în parcarea Carolina Mall, o acțiune de informare cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere și prevenirea evenimentelor negative în trafic. Printre altele, reprezentanții Serviciului Rutier au prezentat modul cum se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea