VIDEO| Mesajul prefectului Nicolae Albu, cu ocazia Sărbătorilor Pascale: „Știu că este greu dar sunt convins că anul viitor vom vorbi la trecut de această pandemie”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În aceste vremuri dificile, duminică ne vom bucura totuși de Sfânta Sarbătoare a Învierii Domnului. Știu că este un moment extrem de dificil pentru toți credincioșii, dar vă asigur că nu suntem singuri. Sărbătorile Pascale sunt un bun prilej de reflexie pentru noi toți, de iertare și de speranța că vom reuși să depășim această cumpăna grea din viața noastră.

Haideți că împreună să aprindem o lumânare și în noaptea Învierii să privim cu speranță în viitor. Să aducem un cuvânt de mulțumire eroilor noștrii din prima linie, care fac tot posibilul să țină în frâu această boală. Dar că să-i ajutăm pe ei trebuie să rezistăm tentației de a ne vizita părinții, bunicii sau de a ne vedea cu rudele la masă așa cum o făceam în fiecare an la Paște.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Citește și: MESAJE de PASTEURARI de PASTEFELICITARI de PASTE

Dacă este nevoie să le ducem alimente sau medicamente, trebuie să respectăm măsurile de distanțare și celelalte recomandări ale specialiștilor. Știu că este greu dar sunt convins că anul viitor vom vorbi la trecut de această pandemie.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Sărbătoarea Învierii Domnului să va aducă sănătate, iar odată cu Lumina Sfânta să între in casele dumneavoastră înțelegere, armonia și iubirea. Sărbători Fericite!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei