Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Mesajul prefectului Nicolae Albu, cu ocazia Sărbătorilor Pascale: „Știu că este greu dar sunt convins că anul viitor vom vorbi la trecut de această pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În aceste vremuri dificile, duminică ne vom bucura totuși de Sfânta Sarbătoare a Învierii Domnului. Știu că este un moment extrem de dificil pentru toți credincioșii, dar vă asigur că nu suntem singuri. Sărbătorile Pascale sunt un bun prilej de reflexie pentru noi toți, de iertare și de speranța că vom reuși să depășim această cumpăna grea din viața noastră.

Haideți că împreună să aprindem o lumânare și în noaptea Învierii să privim cu speranță în viitor. Să aducem un cuvânt de mulțumire eroilor noștrii din prima linie, care fac tot posibilul să țină în frâu această boală. Dar că să-i ajutăm pe ei trebuie să rezistăm tentației de a ne vizita părinții, bunicii sau de a ne vedea cu rudele la masă așa cum o făceam în fiecare an la Paște.

Citește și: MESAJE de PASTEURARI de PASTEFELICITARI de PASTE

Dacă este nevoie să le ducem alimente sau medicamente, trebuie să respectăm măsurile de distanțare și celelalte recomandări ale specialiștilor. Știu că este greu dar sunt convins că anul viitor vom vorbi la trecut de această pandemie.

Sărbătoarea Învierii Domnului să va aducă sănătate, iar odată cu Lumina Sfânta să între in casele dumneavoastră înțelegere, armonia și iubirea. Sărbători Fericite!

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea