Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Membrii trupei DJ Project au fost răniţi grav într-un accident rutier. Un albaiulian a filmat locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un albaiulian aflat în trecere prin zona unde s-a produs accidentul în care au fost implicați membrii trupei DJ Project a filmat locul incidentului. Aceștia au trăit clipe de groază luni, fiind implicaţi într-un teribil eveniment rutier. Totul s-a întâmplat rapid. Un tir s-a răsturnat peste ei, maşina fiind grav avariată. Cu toţii au suferit răni, însă cel mai grav este managerul lor. În maşină se afla Gino, Mira şi managerul. 

Cei trei membri ai trupei DJ Project au fost răniţi, luni, într-un accident rutier produs pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Cu toţii se află la spital, solista trupei, care a început recent colaborarea cu membrii formatiei, având o fractură la nas si o vertebră fisurată.

https://youtu.be/K8bLlI0P2jo

„Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. În urmă cu două ore s-a întâmplat. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicul Vâlcea. Ea e ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare, nu are nimic”, a spus Gino la Antena Stars.

https://youtu.be/3erCdF8ZEaM

Potrivit datelor furnizate de IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs după ce un TIR înmatriculat Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus.

În urma impactului, au rezultat patru victime din care trei rănite grav. Între victime se află şi membrii trupei DJ Project, atât membrii fondatori, cât şi noua solistă, au declarat surse judiciare.

A patra victima este şoferul tirului, care este rănit grav.

Unul dintre cei doi DJ are o fractură la cutia toracică, solista trupei are o fractură de piramidă nazală si o fisură la una dintre vertebre, iar cel de-al treilea membru al trupei are un traumatism la coloana vertebrală, suferind o tasare de vertebră, au declarat surse medicale.

Şoferul autotrenului are o plagă în zona gâtului si multiple leziuni în zona fetei.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea