Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| MĂSURILE sanitare de protecție în timpul campaniei electorale, explicate de AEP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia alegerilor locale din acest an, care se aproprie fulgerător pentru cetățenii care curând își vor alege reprezentanții, AEP a realizat un scurt video de informare privind măsurile de protecție sanitară în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale.

Vineri, 28 august 2020, s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale, urmând să se încheie pe 26 septembrie, la ora 7:00. Candidaţii intraţi în cursa pentru un fotoliu de primar sau de preşedinte al CJ, dar şi pentru un loc în consiliile locale şi judeţene vor încerca, în această perioadă, să convingă alegătorii să le acorde încrederea la urne, pe 27 septembrie, scrie Agerpres.

Pentru prima dată, campania electorală va fi una atipică şi se va desfăşura după anumite reguli de protecţie sanitară, în contextul pandemiei de coronavirus.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea