Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Marșul Unirii din Alba Iulia. Gabriel Pleșa: „Am atenționat încă o dată organizatorii să nu se folosească decât cântece patriotice, sloganuri, însemne care se potrivesc pentru Ziua Națională”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marșul Unirii din Alba Iulia. Gabriel Pleșa: „Am atenționat încă o dată organizatorii să nu se folosească decât cântece patriotice, sloganuri, însemne care se potrivesc pentru Ziua Națională”

Un număr mare de participanți și-au anunțat prezența pentru Marșul Unirii de mâine, 1 Decembrie 2021, la ora 08:00, cu plecare de la gara din Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Deputatul George Simion, lider al partidului AUR, „strigă” adunarea de 1 Decembrie în capitala tuturor românilor, la Alba Iulia, prin intermediul mediului de socializare unde acesta este urmărit de peste 1,06 milioane de persoane , în condițiile în care cel mai „popular” politician român din această perspectivă, Klaus Iohannis, are 1,83 milioane de urmăritori.

YouTube video

Deputatul AUR a lansat o serie de „invitații” cu prilejul Zilei Naționale a României, de 1 Decembrie, la Alba Iulia, cu scopul de a organiza un protest împotriva certificatului verde, după ce alte acțiuni similare au avut loc în România și simpatizanții AUR au fost prezenți chiar și la Viena unde au protestat împotriva „îngrădirii libertăților”, Austria fiind supusă unui lockdown total datorat creșterii masive a numărului de infectări.

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL FINAL pentru 1 DECEMBRIE 2021, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Ceremonie militară, concerte de muzică populară și spectacol de drone

În acest sens, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a venit cu o serie de precizări.

„Am atenționat încă o dată organizatorii să nu se folosească decât cântece patriotice, sloganuri, însemne care se potrivesc pentru Ziua Națională.

CITEȘTE ȘI: Marea Unire de la 1918, pagina sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

Orice altă manifestare împotriva oricui sau orice va fi sancționată conform legii. Și cei de la Jandarmerie, care asigură ordinea vor filma și vor fi prezenți pe tot parcursul acestui marș.

Sper din suflet ca organizatorii să înțeleagă că nu e bine și nu vreau să politizăm, să transformăm Ziua Unității Naționale într-o astfel de manifestație.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Sunt convins totuși că oamenii vor înțelege acest lucru dar, sigur, va trebui să fim foarte atenți.”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea