Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Lucian Bode, la Alba Iulia de 1 Decembrie: „Îmi doresc să luăm decizii înțelepte, curajoase pentru a duce mai departe visul celor care au construit România Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucian Bode, la Alba Iulia de 1 Decembrie: „Îmi doresc să luăm decizii înțelepte, curajoase pentru a duce mai departe visul celor care au construit România Mare”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost prezent la parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Acesta a mulțumit structurilor care au asigurat securitatea cetățenilor și a spus că și-ar dori ca cei de la conducere să ia decizii înțelepte pentru a duce mai departe visul celor care au construit România Mare.

CITEȘTE ȘI: Marea Unire de la 1918, pagina sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

„Ziua Națională a României este o zi specială din calendarul inimilor noastre. Mie mi-a venit în minte poemul marelui Mihai Eminescu: „ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”. Îmi doresc să luăm decizii înțelepte, curajoase pentru România, pentru a duce mai departe visul celor care au construit România Mare. Cred că în aceste momente toți trebuie să ne gandim la România pentru ca țara să meargă mai departe.

YouTube video

În calitate de ministru de Interne gândul meu este în primul rând cître eroii neamului românesc. În același timp vreau să mulțumesc structurilor din ordine publică, apărare, care astăzi sunt la datorie pentru siguranța cetățenilor. Cu aceste gânduri am venit azi la Alba Iulia și le doresc tururor românilor, oriunde s-ar afla un călduros „La mulți ani!”, a declarat ministrul de Interne Lucian Bode.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2024 au fost afișate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. În județul Alba, un singur candidat a obținut nota 10. Citește și: Rezultate Titularizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea