Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Liderul PNL Alba, Ion Dumitrel, despre semnătura lui Silviu Ponoran pentru demiterea lui Iohannis: „Este unul din primarii de succes în administrație”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Liderul PNL Alba, Ion Dumitrel, despre semnătura lui Silviu Ponoran pentru demiterea lui Iohannis: „Este unul din primarii de succes în administrație”

Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, aflat astăzi, 21 ianuarie 2022, în vizită în județul Alba, a precizat, la o conferință de presă desfășurată la biroul partidului, în legătură cu acțiunea primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, care a semnat demiterea președintelui Iohannis, la inițiativa AUR, următoarele: „Atunci când oamenii acționează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”.

În urmă cu o săptămână, prin intermediul unui comunicat remis presei, PNL Alba susținea: „Gestul colegului nostru, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, de a semna pe lista AUR, pentru demiterea președintelui Klaus Iohannnis, reprezintă, înainte de orice, un episod politic absolut nefericit. PNL a fost și va rămâne un partid în care libertatea de opinie e importantă și prezentă de la dezbatere până la decizie. Pentru absolut orice membru! Dar de aici și până la asocierea directă, publică, inclusiv prin semnătură, a unui liberal cu o formațiune ale cărei acțiuni ridică mari semne de întrebare, este cale lungă și denotă o deviere de la verticalitate, mai ales în ochii celor care te cunosc de o viață.

Apetitul domnului Ponoran pentru AUR, partid care se joaca de-a demiterea președintelui într-o perioadă în care prioritățile sunt cu totul altele, îl plasează, din păcate, nu într-o „scăpare” de acceptat, cât într-o „ieșire” radicală unilaterală, dincolo de opțiunea colegilor de filială sau de valorile PNL. Un episod public calculat și provocat de dragul scandalului și diversiunii de pionii locali ai unui partid oportunist și speculant ce s-a folosit de orice prilej pentru a manipula, fără nicio soluție reală pentru români în cea mai grea perioadă pe care o traversează, ca toate țările din lume, România.

Îi respectăm primarului Zlatnei valul de încredere pe care îl are, de câteva mandate, din partea concetățenilor. Îi recunoaștem munca uriașă depusă pentru realizarea atâtor proiecte, despre care chiar și domnului primar ar trebui să-i fie clar că sunt rezultatul implicării și susținerii PNL . Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment și a trecut linia atât de bine delimitată care desparte un cetățean cu drept de vot de un politician votat de oameni sub sigla PNL.”

Astăzi, Ion Dumitrel, a fost galant după ce Cîțu nu și-a făcut temele la capitolul județul Alba:

YouTube video

„Așteptăm un punct de vedere al Biroului Național, în Biroul Județean s-a analizat și s-a discutat, colegul nostru a regretat, sperăm să nu se mai întâmple, așa cum s-a spus în comunicat ne pare rău și îi pare rău pentru greșeală, în activitatea lui în administrație este unul din primarii de succes!”, a declarat pentru ZiarulUnirea.ro, Președintele Consiliului Județean Alba și liderul filialei județene Alba, Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLI/SECȚII CU PREDARE ÎN LIMBILE MINORITĂȚILOR ȘI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA − clasele V−XII, s-a desfășurat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea