Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO: L-au legat de scaunul avionului! Pasager român violent, imobilizat în timpul unui zbor Tarom, pe ruta București-Amsterdam

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un pasager român a încercat să deturneze, joi, cursa Bucureşti-Amsterdam. Bărbatul a început să urle la stewardese şi le cerea insistent piloţilor să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt. Mai mulţi pasageri au reuşit să-l calmeze pe scandalagiu după ce l-au legat cu centura de siguranţă de scaunul său.

roman violentUn pasager român al unei curse Bucureşti-Amsterdam a început să se agite, să strige că vrea să vorbească de urgenţă cu pilotul, cerând insistent că avionul să nu îşi respecte traseul de zbor şi să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt, potrivit wowbiz.ro .Stewardesele au încercat să îl liniştească pe individ, şi l-au lăsat chiar să vorbească la telefon cu comandantul aeronavei.

Romanul a început, însă, iar să se agite, spre disperarea celorlalţi pasageri.

Un alt pasager a intervenit şi a încercat să-l liniştească pe bărbatul care, aflat în picioare pe culoar, a început brusc să ţipe: „Unde mi-e copilul?”. Individul a devenit violent şi a ridicat mâna să-l lovească pe pasagerul care intervenise.

Imediat, agenţii de securitate din avion şi-au făcut apariţia din spatele aeronavei şi l-au imobilizat.

Bărbatul violent a fost trântit între scaune, imobilizat şi încătuşat.

Incidentul a fost confirmat şi de reprezentanţii Tarom:

Evenimentul (capturat in film si pe fotografii)  s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, din data de 29 aprilie, (ora decolare 15.20 LT)  si a fost raportat de catre membrii echipajului dupa aterizarea pe aeroportul de plecare, Otopeni. Este un tip de eveniment  pentru care operatorii aerieni sunt pregatiti sa faca fata si sunt in acelasi timp obligati sa  dezvolte proceduri specifice in Manualele de Operatiuni ; totodata companiile aeriene trebuie sa asigure pregatirea necesara membrilor echipajului astfel incat acestia sa fie capabili sa reactioneze  corect si profesionist la acest gen de evenimente, pentru siguranta pasagerilor.

In cazul de fata, echipajul a aplicat procedura standard descrisa in Manualul de Operatiuni  si a  urmat pasii prevazuti pentru adresarea acestor situatii in timpul zborului: avertizare verbala si scrisa din partea echipajului de cabina si a comandantului aeronavei  cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgenta pe un Aeroport de pe ruta. Dupa aceasta avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare intelegere a situatiei insa dupa aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat interventia spontana a catorva pasageri pentru a-l calma.

Comandantul aeronavei a solicitarea asistenta  Autoritatilor aeroportului Schipol, este o procedura standard si a fost fireasca in situatia data, iar pasagerul a fost preluat de catre autoritati la sosire.

Zborul 363 a aterizat la timp  pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de intorcere AMS-OTP a avut o intarziere de 30 minute. Compania TAROM va raporta incidentul catre autoritati in conformitate cu reglementarile in vigoare”, a declarat Georgeta Dinu, purtatorul de cuvant al companiei Tarom, pentru sursa citată.

Surse: wowbiz.ro; romaniatv.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea