VIDEO| Klaus Iohannis: „Urmează săptămâni critice. Să avem în aceste zile mare grijă de părinții și bunicii noștri”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Klaus Iohannis: „Urmează săptămâni critice. Să avem în aceste zile mare grijă de părinții și bunicii noștri”

Președintele României, Klaus Iohannis a declarat într-o conferință de presă, luni, la Palatul Cotroceni, după ce au fost înregistrate primele 5 decese în România din cauza coronavirusului, că „urmează săptămâni critice” pentru autorități, sistemul medical și cetățeni și că românii trebuie să se protejeze și pe ei și pe cei apropiați prin evitarea pe cât posibil a ieșirii din case.

Iohannis a spus că „printr-o cumplită ironie a sorții” să ai grijă de familie înseamnă să stai departe de ei. „Menținerea distanțării sociale e calea care ne va scoate la lumina după această incredibil de dificilă perioada”, a spus șeful statului. „Să avem în aceste zile mare grijă de părinții și bunicii noștri”, a îndemnat Iohannis.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Președintele României, Klaus Iohannis, declarație de presă.

Publicată de Ziarul Unirea pe Luni, 23 martie 2020

„Urmează săptămâni critice care vor pune la grea încercare toate capacitățile statului dar și rezistență noastră morală. Acum e momentul să fim puternici și solidari. Depinde de noi, de modul în care înțelegem să respectăm pe ceilalți să depășim cu cu bine această criză. În aceste zile și lunile care urmează solidaritatea trebuie să fie realitatea noastră de zi cu zi. Adevărată forță a unei națiuni e capacitatea de a avea grijă unii de alțîi, de a nu abandona pe nimeni. Stând acasă ii ajutăm pe medici să acorde asistență celor care au reală nevoie de îngrijire”, a declarat Iohannis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419