VIDEO| Klaus Iohannis: „Nu vor urma 3 zile fără reguli și restricții. Dacă situația se va înrăutăți, nu voi ezita să declar din nou stare de urgență”

Într-o declarație de presă susținută joi, ultima zi în care România se află în stare de urgență, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat că nu vor urma trei zile fără restricții și că dacă situația se va înrăutăți, nu va ezita să declare iar starea de urgență.

„De mâine intrăm într-o nouă etapă. Încetarea stării de urgență nu echivalează cu finalul epidemiei. Pericolul este departe de a fi trecut. Azi, Comitetul Național pentru Situații de Alertă declară starea de alertă și va lua toate măsurile. Avem cadru legal în vigoare și în baza lui vor fi luate toate deciziile pentru ca inclusiv în următoarele 3 zile să păstrăm toate regulile necesare. Dacă situația se va înrăutăți, nu voi ezita să declar din nou stare de urgență.

ELIT

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Publicată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei pe Joi, 14 mai 2020

Suntem la finalul a două luni dificile, în care majoritatea ați respectat cu strictețe restricțiile, ați stat în case, v-ați schimbat cu totul întreaga viață. Bătălia începută în februarie o vom continua multe vreme. Fără aceste măsuri, carantinarea unor localități, închiderea școlilor, numărul victimelor ar fi fost mult mai mare”, a declarat președintele Iohannis.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...