Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Klaus Iohannis: „Nu vor urma 3 zile fără reguli și restricții. Dacă situația se va înrăutăți, nu voi ezita să declar din nou stare de urgență”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o declarație de presă susținută joi, ultima zi în care România se află în stare de urgență, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat că nu vor urma trei zile fără restricții și că dacă situația se va înrăutăți, nu va ezita să declare iar starea de urgență.

„De mâine intrăm într-o nouă etapă. Încetarea stării de urgență nu echivalează cu finalul epidemiei. Pericolul este departe de a fi trecut. Azi, Comitetul Național pentru Situații de Alertă declară starea de alertă și va lua toate măsurile. Avem cadru legal în vigoare și în baza lui vor fi luate toate deciziile pentru ca inclusiv în următoarele 3 zile să păstrăm toate regulile necesare. Dacă situația se va înrăutăți, nu voi ezita să declar din nou stare de urgență.

https://www.facebook.com/MinisterulLucrarilorPublice/videos/266199024502974/

Suntem la finalul a două luni dificile, în care majoritatea ați respectat cu strictețe restricțiile, ați stat în case, v-ați schimbat cu totul întreaga viață. Bătălia începută în februarie o vom continua multe vreme. Fără aceste măsuri, carantinarea unor localități, închiderea școlilor, numărul victimelor ar fi fost mult mai mare”, a declarat președintele Iohannis.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea