Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj pentru toate doamnele și domnișoarele, de 8 Martie: ”Ziua femeii ar trebui să fie în fiecare zi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele României, Klaus Iohannis, a postat duminică pe pagina sa de Facebook un mesaj însoțit de un clip video prin intermediul căruia urează ”La mulți ani”, la toate doamne și domnișoare, de Ziua Femeii.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

”Întâlnesc mereu femei remarcabile, indiferent dacă se află în funcții de conducere sau își fac meseria cu pricepere, pasiuneIohannis de 8 Martie01 și cu dăruire. Toate sunt în același timp, fiice, soții, mame sau bunici care își găsesc timp să îi sprijine pe cei dragi si să le fie alături. Pentru mine, egalitatea între bărbați și femei este de la sine înțeleasă, iar ziua femeii ar trebui să fie în fiecare zi, ca să prețuim și să respectăm femeile din preajma noastră și din viața noastră”, spune Iohannis prin intermediul clipului video.

Filmarea este însoțită și de următorul mesaj ”Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor „La mulți ani”!”

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea