VIDEO| Klaus Iohannis, dupa numărul record de infectări cu COVID-19: „Să nu pierdem ceea ce am câștigat până acum. Avem soluții pentru a ne relua viețile cât mai aproape de realitate”

Paul Voicu - Primar 2020

Președintele Klaus Iohannis face la această oră, declarații de presă, la Palatul Cotroceni, în contextul în care România a înregistrat astăzi cel mai mare număr de infectări cu COVID-19 de la debutul pandemiei.

„Am transmis Parlamentului o dare de seamă privind acțiunile din timpul stării de urgență. Documentul prezintă în mod sintetic și transparent acțiunile luate în perioada stării de urgență. Pandemia a generat o criză la nivel mondial. Ne aflăm azi la aproape jumătate de an de la momentul la care OMS a recunoscut riscurile majore ale epidemiei. Noul coronavirus a schimbat radical viețile tuturor și a pus la încercare sistemele de sănătate de pe întregul mapamond.

ELIT

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Mihail David - 2020

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Joi, 9 iulie 2020

Evoluția coronavirusului a condus la evidențierea unor carențe majore în special în sistemul sanitar, a scos la iveală fragilități sistemice și o capacitate administrativă redusă. Criza a pus o presiune uriașă pe marile sisteme subfinanțate ani la rând. Instituțiile implicate direct în criză au reușit prin implementarea unor măsuri dure să diminueze efectele COVID-19. Acest lucru ar fi fost imposibil fără profesionalismul personalului medical. A fost evitată o criză sanitară de proporții și au fost salvate numeroase vieți omenești”, a declarat Klaus Iohannis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...