VIDEO| Klaus Iohannis: „De o sută de ani nu a mai existat o boală cu un impact atât de profund. E foarte greu de luptat și din acest motiv am spus că nu e momentul luptelor politice”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o declarație de presă susținută astăzi de la ora 14:00, în contextul amânării votului în Senat asupra legii privind carantina și izolarea,președintele Klaus Iohannis a declarat că acum nu este momentul luptelor politice, mai ales că în România efectele pandemiei devin din ce în ce mai vizibile.

„De o sută de ani nu a mai existat o boală cu un impact atât de profund. Din păcate, și în România efectele devin din ce în ce mai vizibile. Azi avem 637 de cazuri noi și este greu de imaginat cum pot fi unii care umblă pe la televizor, pe stradă și spun că nu este niciun pericol, ba alții chiar adepți ai reoriei conspiraționiste spun că nu există boala.

ELIT

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Marţi, 14 iulie 2020

PSD tergiversează această discuție și trebuie să recunosc că mă suprinde acest cinism exagerat prin care PSD privează Guvernul de acest instrument care reglementează carantina și izolarea. Este șocant, fiindcă acestă tergiversare poate să coste viața a seci, poate a sute de români”, a declarat Iohannis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419