VIDEO| ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a împărtăşit copii cu aceeaşi linguriţă, profitând de vidul legislativ

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie Petrescu a împărtăşit mai mulţi copii pe treptele din faţa catedralei Sf. Petru şi Pavel din Constanţa, folosind acelaşi potir şi aceeaşi linguriţă, sfidând orice lege sau regulă impusă în această perioadă pentru siguranţa cetăţenilor.

Guvernul României a impus Bisericii Ortodoxe Române să renunțe la administrarea Sfintei Împărtășanii, dacă nu acceptă utilizarea lingurițelor și paharelor de unică folosință. După ce s-a sfătuit cu Sfântul Sinod, Patriarhul Daniel a găsit o metodă de a elimina presiunile și șantajul Guvernului și a decis ca Sfânta Împărtășanie să nu mai fie administrată cât timp autoritățile nu o permit așa cum este în cultul ortodox.

ELIT

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 16 mai, ÎPS Teodosie şi mai mulţi preoţi au oficiat o slujbă de împărtăşire a credincioşilor veniţi în faţa catedralei arhiepiscopale.

 

Mihail David - 2020

Femei cu copii de mână sau în braţe se înghesuie pe treptele bisericii pentru a primi împărtăşania arhiepiscopului Tomisului, care se arată extrem de fericit să folosească aceeaşi linguriţă din acelaşi potir.

Reamintim că până luni, autoritățile nu pot lua nicio măsură punitivă, pentru că legea pentru starea de urgență abia atunci intră în vigoare.

Sursa: stiripesurse.ro, constantadeazi.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 16 mai 2020 at 17:14

teodosie , zis spagoveanu , nu tine seama de sanatatea copiilor , daca se imbolnavesc spune asa a vrut domnul, doar nu sunt copii lui !!! daca ei , popii, considera ca impartasania si alte proceduri facute de ei te feresc de boli si de toate relele atunci intreb si eu , asa ca p….u, : ei care sunt prea inalti, prea sfintiti si prea, prea si multe alte prea de ce se imbolnavesc si atunci merg la doctori si mai vin si cu elicopterul, ar trebui sa se roage si gata, gata, le trece ,le ia cu mana, ca doar sunt prea inalti, prea sfintiti si prea, prea si multe alte prea .
NU CENZURATI!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...