Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Ioan Bocșa și Ionuț Fulea, doi titani ai muzicii populare românești din Alba, la podcast-ul „Cu ai mei!”, realizat de Iuliana Tudor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi titani ai muzicii populare românești, Ioan Bocșa și Ionuț Fulea, au participat joi seara la podcast-ul „Cu ai mei!” în care Iuliana Tudor invită personalități din lumea muzicii populare, dar nu numai, alături de familie sau prieteni foarte apropiați.

”Voci calde, povești autentice și o prietenie ce transcende timpul și spațiul. Vă propun o discuție de suflet, unde prietenia a fost mereu în centrul poveștii. Ioan Bocșa și Ionuț Fulea, doi titani ai muzicii populare românești, se alătură acestui podcast pentru a împărtăși CU AI MEI! nu doar talentele lor muzicale, ci și legătura lor profundă, construită pe ani de experiențe și înțelegere reciprocă.

În acest episod, veți descoperi povestea din spatele melodiilor lor celebre, veți afla cum au trecut peste obstacolele vieții și cum și-au susținut unul pe altul în călătoria lor artistică.

Pentru că, așa cum ei ne arată, în spatele fiecărei melodii este o poveste, iar în spatele fiecărei prietenii este un legământ de încredere și sprijin necondiționat”, a transmis realizatoarea emisiunii.

”Mi-e greu să îl îmbrac pe Ioan Bocșa în cuvinte, este printre puținii oameni, în prezența căruia mă simt un om liber, în primul rând un om liber la minte, avem o conduită foarte faină, fără opreliști, fără îngrădiri, care prin felul lui de a fi, mi-a permis să fiu la fel ca el, să fiu cu el, pentru el, alături de el. Este printre puținii care a știut întotdeauna să îmi pună capul pe umeri”, a mărturisit Ionuț Fulea despre îndrăgitul Ioan Bocșa.

”Ionuț Fulea a apărut în viața mea fără a avea tangențe cu folclorul. M-a impresiomant ca nu vorbea foarte mult, dar era un tânăr care la vârsta aia știa că vrea să facă ceva cu el. Până nu l-am ascultat, nu l-am crezut și după aceea și eu am știut că o să facă ceva cu vocea lui”, a spus Ioan Bocșa despre Fulea.

YouTube video

Podcastul Iulianei Tudor este o discuţie ca între prieteni, în care persoane publice devin, timp de o oră, „ai mei”, mărturisind lucruri nespuse public până acum, discutând ca de la suflet la suflet, glumind, dar şi arătându-şi vulnerabilităţile.

„În fiecare episod, într-un cadru confortabil, vedetele invitate îşi dezvăluie latura umană, personală. Este un proiect de suflet, ce oferă exclusivități, multă emoție și, cu siguranță, vom vedea cealaltă față, mai puțin știută, a invitaților noștri”, declară Iuliana Tudor. „Pentru mine, este primul proiect major în mediul online şi sper din toata inima să fie interesant pentru un public cât mai larg”, mai adaugă Iuliana Tudor.

Marele artist Ioan Bocșa venit pe lume la mijloc de decembrie, în vremea colindelor, la 13 decembrie 1947, la Oarda de Jos, județul Alba și a devenit în timp unul dintre cei mai împătimiți căutători ai acestor cântări străvechi. În prezent este unul dintre cei mai importanți interpreți de folclor din România.

Îndrăgitul cântăreț Ionuț Fulea s-a născut la 17 iulie 1971, în Sebeş, judeţul Alba. A descoperit că poate cânta la doar 6 ani, iar pe când avea 14 ani, în timp ce urmărea emisiunea „Floarea din grădină”, inspirat de interpretul Nicolae Fudui Iancu, a decis că e vremea să cânte şi pentru lume, nu doar pentru el.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea