Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Intervenție „de foc” pentru pompierii din Olt: Operațiune de peste trei ore pentru salvarea unei femeie care a căzut într-o fântână de 10 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Intervenție „de foc” pentru pompierii din Olt: Operațiune de peste trei ore pentru salvarea unei femeie care a căzut într-o fântână de 10 metri

O femeie de 82 de ani, din comuna Pleșoiu, județul Olt, a căzut într-o fântână cu o adâncime de 10 metri. Mai mulți pompieri și voluntari au participat la intervenția de peste trei ore. Pământul din jurul tuburilor a fost îndepărtat, de către echipele de salvare, pentru a le extrage și au introdus permanent aer în fântână, pentru ca victima să poată respira.

„Femeia a fost extrasă cu ajutorul echipamentelor pentru intervenţii în medii ostile vieţii, cu semne vitale prezente”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, citat de Agerpres.

La intervenţia de salvare au participat aproximativ 20 de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, două autospeciale de primă intervenţie, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, un container multirisc, două buldoexcavatoare şi un excavator, precum şi un echipaj SMURD.

YouTube video

Din cauza diametrului mic al fântânii, de aproximativ 40 de centimetri, pompierii au îndepărtat pământul din jurul tuburilor şi apoi le-au extras. Pentru a o menţine pe femeie în viaţă, s-a introdus permanent aer cu ajutorul aparatului de aer comprimat cu aducţiune.

„Fântâna are adâncimea de aproximativ 10 metri şi diametrul de aproximativ 40 de centimetri. Din cauza diametrului foarte mic, s-a acţionat cu cele două buldoexcavatoare, pentru îndepărtarea pământului şi extragerea tuburilor”, a explicat Băsăşteanu.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea